Amelander Historie in beeld op Instagram

Sinds kort is platform Amelander Historie ook op Instagram te vinden. Via Instagram delen we oude foto's en video's van Ameland. Ook plaatsen we beelden van lezingen, nieuwe uitgekomen boeken, openingen van exposities en andere onderwerpen die aan de Amelander cultuurhistorie gerelateerd zijn. Op het sociale netwerk Instagram zijn veel jongeren actief. We hopen via Instagram de jongeren meer bij de Amelander geschiedenis te kunnen betrekken.  

 

Via Instagram gaan we oude foto's delen die u ook in onze beeldbank kunt vinden. Van sommige foto's is het niet bekend wie er op staan. Mogelijk kunnen we dit met behulp van de reacties van volgers achterhalen. Dit zijn ons laatst geplaatst foto's op Instagram:

 

 

We hopen de cultuurhistorie in zowel woord als beeld uit te dragen. Naast Instagram kunt u ons ook op Youtube, Slideshare en Twitter vinden. Via deze kanalen kunt u ons ook volgen!

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant en krijgt een gratis e-book cadeau! 
 
 

Meer Amelander Historie:

Collectie Ameland en Amelander Musea

Amelander Historie is de website van stichting 'De Ouwe Pôlle Ameland' en werkt samen met de websites:

Ontvang de digitale Amelander Historie Krant

✔Iedere maand onze verhalen, foto's en boeken per mail ✔ Na bevestiging ontvangt u een e-book over Ameland ✔Afmelden kan altijd en is eenvoudig ✔Het is 100% gratis en u zit nergens aan vast ✔ Ruim 2.000 mensen gingen u voor!