Amelander Historie in beeld op Instagram

Sinds kort is platform Amelander Historie ook op Instagram te vinden. Via Instagram delen we oude foto's en video's van Ameland. Ook plaatsen we beelden van lezingen, nieuwe uitgekomen boeken, openingen van exposities en andere onderwerpen die aan de Amelander cultuurhistorie gerelateerd zijn. Op het sociale netwerk Instagram zijn veel jongeren actief. We hopen via Instagram de jongeren meer bij de Amelander geschiedenis te kunnen betrekken.  

 

Via Instagram gaan we oude foto's delen die u ook in onze beeldbank kunt vinden. Van sommige foto's is het niet bekend wie er op staan. Mogelijk kunnen we dit met behulp van de reacties van volgers achterhalen. Dit zijn ons laatst geplaatst foto's op Instagram:

 

 

We hopen de cultuurhistorie in zowel woord als beeld uit te dragen. Naast Instagram kunt u ons ook op Youtube, Slideshare en Twitter vinden. Via deze kanalen kunt u ons ook volgen!

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant en krijgt een gratis e-book cadeau! 
 
 

Vrienden worden van stichting 'De Ouwe Pôlle'

Steun onze stichting 'De Ouwe Pôlle' als vriend. Vanaf 18,50 euro ontvangt u 3 x per jaar het blad 'De Pôllepraat' en steunt u onze activiteiten en musea! Met uw bijdrage maken we ons sterk voor de Amelander cultuurhistorie en erfgoed!

Meer van de Ouwe Pôlle:

Expositie Henk Helmantel in museum Sorgdrager op Ameland