Ontvang iedere maand de Amelander Historie-krant

Header Amelander Historie Krant

Historische krant in moderne uitvoering

 

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met een overzicht van het laatste nieuws, nieuwe artikelen, de laatste berichten op het forum en foto's van de beeldbank. Dit doen we nu een anderhalf jaar en in die tijd is de interesse voor de nieuwsbrief snel toegenomen! Daar in de nieuwsbrief vooral historische artikelen staan, vinden we een "nieuwsbrief" een verkeerde benaming. Om die reden spreken we nu liever over de 'Amelander Historie-krant'. Deze krant is goed voor het milieu want hij is alleen per mail te ontvangen. Bovendien is de krant gratis: iedereen met een e-mailadres kan zich ervoor inschrijven! Ook kunt u de krant makkelijk via social media delen en doorsturen naar Amelandliefhebbers.

 

Krant van cultuurhistorisch Ameland

 

Op de laatste zondag van iedere maand kunt u de Amelander Historie-krant in uw digitale brievenbus verwachten. Voor de inhoud van de nieuwsbrief werken we samen met Persbureau Ameland en Waddenpost om u van het laatste cultuurhistorisch nieuws te voorzien. Daarnaast vermelden we berichten van onze samenwerkingspartners St. 'De Ouwe Pôlle', Stichting Amelander Musea (STAM), de Historische Vereniging Noordoost Friesland, het Streekarchief (HICNOF) en Oud Amelandt. Door op de Amelander Historie-krant te "abonneren", bent u in één keer van alle activiteiten, lezingen en historische artikelen voorzien. Dus mocht u niet regelmatig op Twitter en Facebook kijken of daar überhaupt niet op actief zijn dan is deze krant een prachtige manier om met Ameland verbonden te blijven! 

 

Ontvang de krant in uw digitale brievenbus

 

Inmiddels hebben we al de nodige kranten uitgebracht. De oudere nummers kunt u gewoon in de rubriek 'Amelander Historie-krant' op onze site bekijken, downloaden en via social media delen! Om u een indruk te geven, kunt u hier de laatste krant van januari bekijken. Wilt u deze krant nou ook iedere maand ontvangen? Dan kunt u zich onderaan dit artikel met uw e-mailadres aanmelden of via deze link. Wij hopen dat u dit net als de andere ruim 1.000 lezers zult doen!

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant en krijgt een gratis e-book cadeau! 
 
 

Meer van de Ouwe Pôlle: