Nieuwe functies en foto's op beeldbank Ameland

Zoomfunctie beeldbank Ameland

Beeldbank Ameland heeft nieuwe functies. Voortaan kunt u foto's inzoomen met de loepfunctie. Als u de muis naar de foto verplaatst, verschijnt een loep. Door te scrollen, het balletje op uw muis draaien, kunt u in- en uitzoomen. Dankzij deze functie kunt u beter de oude aktes lezen en oude foto's bekijken. 

 

Dankzij de loepfunctie hebben wij alle foto's van het Nedergerecht Ameland naar de beeldbank overgeplaatst. Daardoor zijn de aktes van de recesboeken nog beter vindbaar. Ook kunt u onder iedere akte een vraag plaatsen door linksonder op 'reacties' te klikken. Van elke nieuwe reactie krijgen wij een melding waarna we proberen uw vraag te beantwoorden. 

 

Tagfunctie beeldbank Ameland

Naast de loepfunctie kunt u ook foto's taggen. Dit werkt op dezelfde manier als foto's taggen op Facebook. Boven iedere foto staat rechtsboven een vierkantje waarop u kunt klikken. Daarna kunt u de gezichten of gebouwen op een foto selecteren en van een naam (tag/label) voorzien. De namen worden automatisch in tags/labels omgezet. Vervolgens kunt u na het taggen met uw muis over de foto gaan en ziet u de ingevoerde namen/labels verschijnen. 

 

In de toekomst hopen wij meer documenten in de beeldbank te plaatsen. Daarover informeren wij u in de Amelander Historie-krant (klik hier).

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant en krijgt een gratis e-book cadeau! 
 
 

Meer van de Ouwe Pôlle: