Filmproducent zoek figuranten op Ameland

Filmproducent Farmhouse Films draait begin oktober op Ameland een aantal scènes van de spektakelfilm 'Redbad 754 na Christus' van regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Inhumans etc.). De producent zoekt een groot aantal figuranten. Wie beschikbaar is in de periode van 9 tot en Cover Redbat de filmmet 12 oktober kan zich opgeven!

 

Begin september is de film Redbad 754 na Christus in productie gegaan. De regie is in handen van de in Hollywood gevestigde regisseur Roel Reiné die eerder furore maakte met de epische historische film Michiel de Ruyter en deels de regie van de nieuwe Marvel-serie Inhumans op zich genomen heeft. Met een geweldige cast, waaronder Gijs Naber, Huub Stapel, Loes Haverkort, Lisa Smit en Teun Kuilboer, draait Reiné op prachtige locaties in binnen- en buitenland. Ook dus op Ameland.

 

Producent Framhouse Film is op zoek naar enthousiaste figuranten op Ameland die in de rol van vroeg-middeleeuwse krijger of dorpeling willen kruipen. Mannen, vrouwen, jong, oud, klein en groot; iedereen is welkom om zich op te geven! Ben jij 9, 10, 11 en/of 12 oktober* beschikbaar en lijkt het je leuk om mee te spelen in een film? Geef je dan op via de website: www.redbaddefilm.nl

Vermeld bij ‘extra informatie’ dat je beschikbaar bent op Ameland. Vragen kun je mailen naar figuratie@farmhousefilm.nl

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant! 
 
 

Free Tours op Ameland - Ontdek het eiland met een rondleiding door Hollum en NesStichting Amelander Musea organiseert Free Tours in Hollum en Nes. Deze openbare rondleidingen zijn de leukste introductie tot de cultuurhistorie van Ameland.

Op pad met een echte Ameland kenner, die de deelnemers trakteert op boeiende verhalen en bijzondere weetjes over Ameland tijdens een bijzondere wandeling door het dorp Hollum of het dorp Nes.

Het betreft een Free Tour waarbij de deelnemers achteraf zelf bepalen wat ze er voor over hebben en betalen dit aan de gids.

Wanneer: op 28 in Hollum en 29 juli in Nes, 4 augustus in Hollum en 5 augustus in Nes, 11 augustus in Hollum en 12 augustus in Nes.  

Elke dinsdag om 13.00 en 15.00 uur in Hollum en elke woensdag om 13.00 en 15.00 uur in Nes.
In Hollum is de start bij Museum Sorgdrager en in Nes bij de Clemenskerk. 

Vrienden worden van stichting 'De Ouwe Pôlle'

Steun onze stichting 'De Ouwe Pôlle' als vriend. Vanaf 18,50 euro ontvangt u 3 x per jaar het blad 'De Pôllepraat' en steunt u onze activiteiten en musea! Met uw bijdrage maken we ons sterk voor de Amelander cultuurhistorie en erfgoed!

Meer van de Ouwe Pôlle: