Filmproducent zoek figuranten op Ameland

Filmproducent Farmhouse Films draait begin oktober op Ameland een aantal scènes van de spektakelfilm 'Redbad 754 na Christus' van regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Inhumans etc.). De producent zoekt een groot aantal figuranten. Wie beschikbaar is in de periode van 9 tot en Cover Redbat de filmmet 12 oktober kan zich opgeven!

 

Begin september is de film Redbad 754 na Christus in productie gegaan. De regie is in handen van de in Hollywood gevestigde regisseur Roel Reiné die eerder furore maakte met de epische historische film Michiel de Ruyter en deels de regie van de nieuwe Marvel-serie Inhumans op zich genomen heeft. Met een geweldige cast, waaronder Gijs Naber, Huub Stapel, Loes Haverkort, Lisa Smit en Teun Kuilboer, draait Reiné op prachtige locaties in binnen- en buitenland. Ook dus op Ameland.

 

Producent Framhouse Film is op zoek naar enthousiaste figuranten op Ameland die in de rol van vroeg-middeleeuwse krijger of dorpeling willen kruipen. Mannen, vrouwen, jong, oud, klein en groot; iedereen is welkom om zich op te geven! Ben jij 9, 10, 11 en/of 12 oktober* beschikbaar en lijkt het je leuk om mee te spelen in een film? Geef je dan op via de website: www.redbaddefilm.nl

Vermeld bij ‘extra informatie’ dat je beschikbaar bent op Ameland. Vragen kun je mailen naar figuratie@farmhousefilm.nl

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant! 
 
 
 

Ontdek alles over Stichting De Ouwe Pôlle

Word vriend van Stichting De Ouwe Pôlle en mis niets meer van de Amelander cultuur!

Word vriend van Stichting 'De Ouwe Pôlle Ameland'. Daarmee steunt u het behoud van het cultuurhistorisch erfgoed op Ameland.

  • Ontvang drie keer per jaar onze magazine Pôllepraat vol verhalen over de Amelander cultuur en geschiedenis
  • Steun onze musea op Ameland: museum Sorgdrager, museum Swartwoude, het bunkermuseum en de cultuurkerk in Nes
  • Met uw bijdrage organiseren wij ieder winter een programma bestaande uit lezingen waaraan u kunt deelnemen
  • Onze stichting heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling)

<<< Meld je aan als vriend van de Ouwe Pôlle >>>