Filmproducent zoek figuranten op Ameland

Filmproducent Farmhouse Films draait begin oktober op Ameland een aantal scènes van de spektakelfilm 'Redbad 754 na Christus' van regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Inhumans etc.). De producent zoekt een groot aantal figuranten. Wie beschikbaar is in de periode van 9 tot en Cover Redbat de filmmet 12 oktober kan zich opgeven!

 

Begin september is de film Redbad 754 na Christus in productie gegaan. De regie is in handen van de in Hollywood gevestigde regisseur Roel Reiné die eerder furore maakte met de epische historische film Michiel de Ruyter en deels de regie van de nieuwe Marvel-serie Inhumans op zich genomen heeft. Met een geweldige cast, waaronder Gijs Naber, Huub Stapel, Loes Haverkort, Lisa Smit en Teun Kuilboer, draait Reiné op prachtige locaties in binnen- en buitenland. Ook dus op Ameland.

 

Producent Framhouse Film is op zoek naar enthousiaste figuranten op Ameland die in de rol van vroeg-middeleeuwse krijger of dorpeling willen kruipen. Mannen, vrouwen, jong, oud, klein en groot; iedereen is welkom om zich op te geven! Ben jij 9, 10, 11 en/of 12 oktober* beschikbaar en lijkt het je leuk om mee te spelen in een film? Geef je dan op via de website: www.redbaddefilm.nl

Vermeld bij ‘extra informatie’ dat je beschikbaar bent op Ameland. Vragen kun je mailen naar figuratie@farmhousefilm.nl

 

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant! 
 
 

Meer Amelander Historie:

Steun onze stichting 'De Ouwe Pôlle Ameland' en duik in de geschiedenis van Ameland

Sinds 1957 zet stichting 'De Ouwe Pôlle' zich in voor het behoud van het Amelander erfgoed en stimuleren we onderzoek en publicaties over de cultuurhistorie. Onze stichting bezit drie musea en geeft drie keer per jaar 'De Pôllepraat' uit boordevol verhalen over Ameland. In de winter organiseren we lezingen over Ameland voor onze donateurs. Steun onze stichting en musea en ontvang vanaf 12,50 euro het donateursblad 'De Pôllepraat' bij u thuis! 

>>>> Klik hier om donateur te worden. Met uw steun bewaren we het verleden voor de toekomst! <<<<

Ontvang de digitale Amelander Historie Krant

✔Iedere maand onze verhalen, foto's en boeken per mail ✔ Na bevestiging ontvangt u een e-book over Ameland ✔Afmelden kan altijd en is eenvoudig ✔Het is 100% gratis en u zit nergens aan vast ✔ Ruim 2.000 mensen gingen u voor!