Amelander Historie viert zijn 1-jarig jubileum

Op 16 oktober zal deze website zijn 1-jarig jubileum gaan vieren. Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vanaf maandag 7 oktober komen er vijf oude Amelander foto's op deze website te staan. Het is de bedoeling dat u raadt wat er op de foto te zien is of wie er op staan. Vervolgens kunt u deze beschrijvingen mailen naar wedstrijd@amelanderhistorie.nl of het formulier op de pagina invullen. De beste inzendingen maken kans op leuke prijzen! Op 16 oktober maken wij de drie winnaars bekend. Misschien dat u één van deze gelukkige winnaars zult zijn! Klik hier!

 

Naast een leuke wedstrijd ter gelegenheid van ons 1-jarig jubileum is 16 oktober een moment van zelfreflectie. Het afgelopen jaar hebben wij ons best gedaan deze website zoveel mogelijk vorm te geven. Het doel was én is het verleden te laten herleven. Of wij dit doel hebben bereikt, zouden wij graag van u willen weten. Misschien dat u suggesties heeft hoe wij onze website kunnen verbeteren? Wij nodigen u uit deze suggesties naar ons op te sturen. Dit kan door het onderstaand formulier in te vullen. Daarnaast kunt u dit mailen naar info@amelanderhistorie.nl

 

Tot slot zijn wij benieuwd naar uw verhalen/herinneringen aan Ameland. Wij zouden dit graag met onze bezoekers willen delen. Deze verhalen zullen voor een mogelijke, nieuwe reeks artikelen zijn getiteld: 'oral history'. Stuur uw verhaal/herinnering op naar info@amelanderhistorie.nl en help ons mee het verleden te laten herleven!

 

 

<<< TIP: schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief >>>

VRIENDEN WORDEN

Word vriend van Amelander Historie! U ontvangt iedere maand onze historiekrant en krijgt een gratis e-book cadeau! 
 
 
 

Ontdek alles over Stichting De Ouwe Pôlle

Word vriend van Stichting De Ouwe Pôlle en mis niets meer van de Amelander cultuur!

Word vriend van Stichting 'De Ouwe Pôlle Ameland'. Daarmee steunt u het behoud van het cultuurhistorisch erfgoed op Ameland.

  • Ontvang drie keer per jaar onze magazine Pôllepraat vol verhalen over de Amelander cultuur en geschiedenis
  • Steun onze musea op Ameland: museum Sorgdrager, museum Swartwoude, het bunkermuseum en de cultuurkerk in Nes
  • Met uw bijdrage organiseren wij ieder winter een programma bestaande uit lezingen waaraan u kunt deelnemen
  • Onze stichting heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling)

<<< Meld je aan als vriend van de Ouwe Pôlle >>>