Foto van de Week

NIEUW: Op deze pagina verschijnen wekelijks oude bekende, maar ook onbekende foto's van Ameland. Heeft u zo'n foto en u wilt graag weten wie, waar of wat er op staat? Stuur uw foto dan naar info@amelanderhist orie.nl vul het formulier (klik hier) in. Wij plaatsen hem gedurende een week op deze pagina en sturen daarna de binnengekomen reacties naar u op. 

TIP: Kijk eens in de subrubriek 'onbekende foto's'. Misschien dat u nog personen herkent. Gelieve dan een reactie achter te laten!

 

De 'Foto van de Week' zijn ingezonden foto's van Ab Stikkelorum. Zijn vader uit Leiden verbleef na de oorlog op Ameland om aan te sterken. Zijn vader is geboren in 1923 en heeft in Hollum bij mensen in huis gezeten. In 1947 ging hij terug naar Ameland en toen zijn deze foto's gemaakt. Uit binnengekomen reacties blijkt het gezin van Jacob ('Jaap') en Elisabeth ('Bep') de Jong voor hun huis aan de Zuiderlaan te staan. Mocht u meer gegevens van de afgebeelde personen hebben dan kunt u hieronder reageren. 

Herkent u mensen? Reageren kan met uw Facebook, Twitter & Google+ account!

 

 

Blijf op de hoogte via:

Amelander historie op TwitterAmelander historie op Google+Amelander historie op YoutubeE-mail naar Amelander historieLink to my RSS pageAmelander historie op Slideshare

Banner genealogisch netwerk Amelander historie

Banner kadastrale gegevens Ameland

 Banner genealogische gegevens van Amelander historie 

Banner kopij Amelander historie