Banner nieuwsbriefBanner TwitterBanner AmelandersBanner Genealogisch netwerkBanner Tip de redactieBanner Bol.com

Gastenboek

Аренда авто аэропорт Крым

Аренда авто Симферополь аэропорт недорого, только иномарки с кондиционером. Автопрокат парк777.рф

Geel wit voetbal

Zie oude foto's van mijn vader en ooms die ik niet had. Klasse.

Good info

Very nice site!

Good info

Very nice site!

Good info

Very nice site!

Filmpje Buren

In het filmpje over Buren zit een foto van een huis uit Nes, het huis van kruidenier Anton de Jong aan de Kardinaal de Jongweg.

wat een aanwinst deze site!

Mijn betovergrootvader van moeders kant was Jan Eeuwes Visser, geboren in 1806 en verdronken bij de redding van de bemanning van de Dieppe Packet op 25.08.1861. Met hem verdronken vier roeiers. Ik ben vernoemd naar deze betovergrootvader waar ik heel trots op ben. Ik ben in het bezit van een aantal foto's van mijn Amelandse voorouders en ben , indien gewenst, bereid deze beschikbaar te stellen.

Re:wat een aanwinst deze site!

jan eeuwes is de opa van mijn opa. zijn de fotos nog in je bezit en zo ja kan ik daar eventueel, als het mijn afstamming betreft, koeien van krijgen?
vr gr

Begraafplaats Hollum

Vandaag had ik een tekst nodig van een grafsteen op het kerkhof van Hollum. Wat schets mijn verbazing: Foto's van alle grafstenen kunnen worden bekeken op de site van Amelander Historie! De tekst heb ik gevonden met dank aan deze prima informatie.

Foto-wedstrijd jubileum

Dacht ik het formulier te hebben gemaild, nadat ik het had ingevuld......MIS.... zo jammer. Ik had ze wel allemaal goed, maar geen jaartal erbij. Wie heeft gewonnen? Ik ben zeer benieuwd.

Nieuw bericht

Opmerkingen? Mail ons!

Heeft u een vraag, correctie of een reactie? Vul de onderstaande velden in en klik op 'verzenden'.

Volg Amelander Historie:

Facebook

Twitter

Instagram

Ontvang de digitale Amelander Historie Krant

✔Iedere maand onze verhalen, foto's en boeken per mail ✔ Na bevestiging ontvangt u een e-book over Ameland ✔Afmelden kan altijd en is eenvoudig ✔Het is 100% gratis en u zit nergens aan vast ✔ Ruim 2.000 mensen gingen u voor!