Banner nieuwsbriefBanner TwitterBanner AmelandersBanner Genealogisch netwerkBanner Tip de redactieBanner Bol.com

Gastenboek

Geel wit voetbal

Zie oude foto's van mijn vader en ooms die ik niet had. Klasse.

Good info

Very nice site!

Good info

Very nice site!

Good info

Very nice site!

Filmpje Buren

In het filmpje over Buren zit een foto van een huis uit Nes, het huis van kruidenier Anton de Jong aan de Kardinaal de Jongweg.

wat een aanwinst deze site!

Mijn betovergrootvader van moeders kant was Jan Eeuwes Visser, geboren in 1806 en verdronken bij de redding van de bemanning van de Dieppe Packet op 25.08.1861. Met hem verdronken vier roeiers. Ik ben vernoemd naar deze betovergrootvader waar ik heel trots op ben. Ik ben in het bezit van een aantal foto's van mijn Amelandse voorouders en ben , indien gewenst, bereid deze beschikbaar te stellen.

Re:wat een aanwinst deze site!

jan eeuwes is de opa van mijn opa. zijn de fotos nog in je bezit en zo ja kan ik daar eventueel, als het mijn afstamming betreft, koeien van krijgen?
vr gr

Begraafplaats Hollum

Vandaag had ik een tekst nodig van een grafsteen op het kerkhof van Hollum. Wat schets mijn verbazing: Foto's van alle grafstenen kunnen worden bekeken op de site van Amelander Historie! De tekst heb ik gevonden met dank aan deze prima informatie.

Foto-wedstrijd jubileum

Dacht ik het formulier te hebben gemaild, nadat ik het had ingevuld......MIS.... zo jammer. Ik had ze wel allemaal goed, maar geen jaartal erbij. Wie heeft gewonnen? Ik ben zeer benieuwd.

Site

Mooie site broer! Ziet er toppie uit!

Nieuw bericht

Gratis AH-krant

Meld u aan voor de digitale Amelander Historie-krant. Het is gratis, goed voor het milieu en u ontvangt een e-book cadeau! Afmelden kan altijd.

 

Doneer aan stichting De Ouwe Pôlle

 Banner Waddenpost

 Banner Waddenpost